Diensten

Maakt u al gebruik van een WorkForce Management software pakket of bent u zich aan het oriënteren om WFM software aan te schaffen? Dan kunt u mijn expertise hierbij inzetten.

In de afgelopen jaren heb ik organisaties van verschillende omvang geholpen op diverse WFM onderdelen. Van training tot implementatie van een nieuw WFM pakket.

Consultant

Als WorkForce Management consultant heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van WFM contact- en callcenters. Hierdoor kan ik onafhankelijk advies geven in uw keuze voor een WFM pakket.

Training

Is er in de afgelopen jaren een verloop geweest in uw WorkForce Management team, zijn er specifieke functionaliteiten in het WFM pakket onderbelicht of heeft u een nieuw WFM pakket aangeschaft? Ik lever diverse trainingen.

Interim

Naast mijn NICE IEX en Genesys WFM productkennis, ben ik ook in te huren als freelance WFM consultant in uw WFM team. Zoekt u een tijdelijke planner of trafficmanager? Neem dan gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Health Check

Met de WFM Health Check onderzoeken we hoe “gezond” het WFM systeem, het WFM proces en de gebruikers nog zijn. De health check kan naar wens modulair worden opgebouwd.